dimecres, 30 de novembre del 2011

Identitat i territori

El dimarts 22 de novembre va ser el dia de l'exposició del treball de territori i identitat. Aquest treball el vàrem realitzar la Olga Salarich i jo. El tema del treball va ser el món dels llapisos. 

Va ser la primera exposició oral davant de tanta gent, on els nervis estaven bastant presents, però al llarg de l'exposició vaig agafar confiança i ja podia dur a terme una mirada al públic més còmode.

El recurs utilitzat va se el prezi per fer la presentació.

Mentres hi havien les presentacions de la resta dels grups valoravem cadascuna d'elles.

Valoració:
Hi ha hagut exposicions de tota mena de territoris. Tots plegats m’han fet conèixer d’una manera molt amena altres llocs que desconeixia.

Tot i els nervis que passem abans de les presentacions, penso que aquest primer contacte amb les exposicions ha sigut molt positiva per a tots. Tots ho hem aconseguit gràcies a l’esforç que hi ha al darrera.

Un cop més me n’he adonat de l’ importància que hi ha en preparar bé les coses tot i que sempre s’han de millorar. Aquesta ha sigut una primera experiència fent exposicions en parella davant d’un gran públic. Això comporta un treball per part de dues persones que és molt diferent que treballar en solitari, ja que has de ser tolerant i flexible per a una bona comunicació.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada