dijous, 1 de desembre del 2011

Mapa d'aprenentatge Educat 2.0


El Programa eduCAT 2.0 promou l’ús dels instruments digitals en els processos d’ensenyament i aprenentatge amb la incorporació d’ordinadors portàtils i de sistemes de projecció interactiva a les escoles amb cicle superior de primària i als centres públics de secundària.
En aquest marc, també es dóna el suport i l’acompanyament necessari a tots els docents dels centres de Catalunya per obtenir les pautes, orientacions i reflexions adients en els canvis en l’organització i la metodologia d’aula, dins del marc del seu projecte educatiu.

Així, doncs, eduCAT 2.0 agrupa totes les actuacions del Departament d'Ensenyament per promoure l'ús dels instruments digitals en els processos d'ensenyament i aprenentatge.

La participació dels i les docents és imprescindible per aconseguir els objectius d'aquesta xarxa:
1. Oferir suport i acompanyament didàctic i pedagògic al professorat que participa en el projecte eduCAT 2.0.
2. Oferir informació rellevant relacionada amb els aspectes docents i de gestió d'aula amb eines TIC i recursos digitals.
3. Compartir i difondre coneixements i experiències entre tots els docents participants.
4. Crear una comunitat de pràctica orientada a l'aprenentatge entre iguals.
Us convidem a participar.



Educat 2.0 and Materials de formació in Cristina Serrano (cristinaserrano)

Opinió:
Tota persona que es dedica a l'educació ha d'estar informat de les prestacions i activitats que ofereix  l'educat 2.0 i estar en formació constant. Les activitats que presenten penso que són de gran ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada