dimecres, 28 de desembre de 2011

Síntesis de GITIC


Al començament del semestre recordo que aquesta assignatura era una de les pijtors que portava, ja que el ritme amb el qual es feia la classe era una mica acelerat i em perdia bastant. A poc a poc, vaig anar agafant el fil i vaig poder veure que si portaves la feina al dia i estaves atenta a classe no hi havia perquè haver-hi problemes en realitzar les pràctiques a casa.
He de dir, que hi han hagut activitats que m'han costat bastant realitzar per la dificultat de l'utilització del programa, tot i això me n'he acabat sortint.

Al principi això del bloc no em feia gaire gràcia,ho havia sentit parlar però mai l'hi havia tingut interés per saber que era, més aviat, ho veia com una pèrdua de temps, a mesura que van anar passant els dies vaig veure que això era una bona eina de treball, on hi podia penjar coses i que la seva utilització era bastant profitosa.
 
Actualment estic contenta d'haver fet aquesta assignatura i haver après a fer un munt de coses amb diferent programes, que fins ara no en sabia ni que existien.

Aquesta assignatura m'ha ajudat molt a completar el meu coneixement sobre les noves tecnologies, i m'agradaria aprendre moltes més coses.

Finalment, crec que he fet un bon treball amb el bloc.

Per acabar, desitjar-vos bon nadal i feliç any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada